Εκπαίδευση στο θεραπευτικό τρόχο

2013-12-21 17:37
 

 Εκπαίδευση ζωής βασισμένη στην διδασκαλία των Ίνκα
(υπό την μορφή Θεραπευτικού Τροχού)

Η Εκπαίδευση της Ζωής συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιός πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του, των σκέψεων του και των συναισθημάτων του. Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στις απαντήσεις των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής.
Είναι μια ιερή ψυχολογία, ένα μυθικό ταξίδι ψυχής που μας επιτρέπει να μπούμε σε μια πιο ανοιχτή συνειδητότητα.
Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι μια αναζήτηση, τα ταξίδι του ήρωα, μια περιπέτεια του νου, του σώματος και του πνεύματος. Βαδίζοντας αυτό το μονοπάτι η ψυχή μας θα υποστεί μια μεγάλη αλχημεία.
Θα μας φέρει από το εγώ στην ψυχή, από τον πόνο και τα βάσανα στην δύναμη, στην γνώση, στην συμπόνια και στην αγάπη. Θα μας φέρει από τον διαχωρισμό στην ολότητα, από την ανάγκη και την έλλειψη στην αφθονία, από τον νου στο συναίσθημα, από την συνηθισμένη πραγματικότητα σε μια μη συνηθισμένη, από τον υλικό κόσμο στον ενεργειακό κόσμο, από τον τεχνητό κόσμο στην φύση, από την ανθρώπινη μας ύπαρξη στην θεϊκή, από την απλή πίστη στην κατανόηση μέσω εμπειρίας, από τον Homo Sapiens στον Homo Luminus, ένα ον αγνού φωτός.

Είναι μια εκπαίδευση για να γίνει κάποιος επαγγελματίες σαμάνος στην ενεργειακή ιατρική.
Είναι ένα πολύ έντονο και ιδιαίτερα μεταμορφωτικό πρόγραμμα.
Είναι η αφύπνιση του εσωτερικού μας σαμάνου.
Είναι ο σαμάνικος δρόμος των Ίνκα προς την φώτιση.
Και βασικά είναι ένας τρόπος ζωής που μας διδάσκει να ζούμε ως ήρωες...

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα εκ των οποίων το καθένα διδάσκεται σε 6 μέρες.
Ανάμεσα σε κάθε επίπεδο δίνεται το χρονικό περιθώριο 4-6 μηνών για αφομοίωση και πρακτική της διδασκαλίας.

Κάθε επίπεδο των 6 ημερών περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

Κάθε επίπεδο των 6 ημερών μπορεί να χωριστεί σε δύο τριήμερα Παρασκευής- Σαββάτου –Κυριακής,
έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν μόνο δύο ημέρες άδεια. Ή (κατά προτίμηση) να γίνει σε 6 συνεχόμενες ημέρες.

Κατά την περίοδο της αφομοίωσης της διδασκαλίας ο δάσκαλος μπορεί να παρέχει εποπτεία στους μαθητές (ομαδική ή ατομική) μέσω skype για να τους καθοδηγήσει και να τους συμβουλεύσει σε οτιδήποτε χρειάζονται ( η εποπτεία είναι προαιρετική και δεν συμπεριλαμβάνεται στην βασική εκαίδευση)

Καθημερινά το μάθημα ξεκινάει στις 7.30 και τελειώνει περίπου στις 22.30.

Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με την Δύση, τον Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ακολουθούνται με την σωστή σειρά.

Νότος: Ο δρόμος του ήρωα

Με τον Νότο αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν της παρούσας ζωής που μας κρατάει πίσω, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας. Μαθαίνουμε να αγαπάμε τους γονείς μας με τις ελλείψεις τους και να τους αποδεχόμαστε όπως είναι. Στην θέση τους αντιλαμβανόμαστε ότι η Γη είναι η μητέρα μας και ο Ήλιος ο πατέρας μας, οι δύο κοσμικοί μας γονείς.
Αποβάλουμε τον μύθο ότι γεννηθήκαμε με το προπατορικό αμάρτημα και ότι εκδιωχθήκαμε από τον παράδεισο. Θεραπεύουμε το πληγωμένο μας εγώ, βγαίνουμε από την θέση του θύματος και γινόμαστε οι ήρωες της ζωής μας που γράφουν τον δικό τους μύθο. Θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνουμε ένα με την φύση και το Θεϊκό. Θα αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας ως κοσμικά παιδιά, παιδιά του σύμπαντος.

Δύση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή

Στην Δύση αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν. Αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και από προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν. Περνάμε στην ελευθερία και ονειρευόμαστε μια νέα ζωή. Δεν ζούμε πια την ζωή των προγόνων μας αλλά κληρονομούμε το σθένος και την δύναμη τους.
Θα εξορκίσουμε από το σύστημα μας τον φόβο και τον θάνατο που μας καταδιώκουν. Θα ξαναθυμηθούμε ότι δεν έχουμε εχθρούς σε αυτόν τον κόσμο και για αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και ανταγωνισμό.
Μαθαίνουμε να ζούμε ειρηνικά όταν πλέον δεν έχουμε τον φόβο για το άγνωστο, την ψευδαίσθηση του θανάτου.
Όταν δεν μας διεκδικεί ο θάνατος, μας διεκδικεί η ζωή.

Βορράς: Ο δρόμος του οραματιστή

Στον Βορρά γινόμαστε ο οραματιστής όπου μπορούμε να δούμε πέρα από το εγώ και τον νου μας. Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις. Στον Βορρά αναδυόμαστε στο μυθικό επίπεδο της συνειδητότητας από όπου έχουμε πρόσβαση στο μεγάλο κενό. Μαθαίνουμε να βλέπουμε και να πλοηγούμαστε στα σαμάνικα επίπεδα της μη συνηθισμένης πραγματικότητας. Μαθαίνουμε να ταξιδεύουμε μέσα στον χρόνο και να κάνουμε αλλαγές σε αυτό που θεωρούμε παρελθόν, έτσι ώστε να επηρεάσουμε το παρόν. Αποδεσμευόμαστε από τις επιθυμίες του εγώ και εμπνεόμαστε από το όραμα της ψυχής. Ανακτούμε τα κομμάτια της ψυχής μας που είχαμε χάσει μέσω τραυματικών εμπειριών και πλέον αναπτυσσόμαστε μέσα από την αυθεντικότητα μας και επανασυνδεόμαστε με την ατζέντα της ψυχής μας.
Θα ενθυμηθείτε ότι τίποτα δεν συμβαίνει ΣΕ εσάς αλλά ΜΕΣΩ εσάς.
Αναγνωρίζουμε ότι η ζωή μας είναι μια αντανάκλαση των οράματων μας, των ονείρων μας. Έτσι σταματάμε πλέον να πρασπαθούμε να αλλάξουμε την ζωή μας από έξω και αλλάζουμε τα όνειρα μας.

Ανατολή: Ο δρόμος του σοφού

Η Ανατολή σχετίζεται με την υπέρβαση. Υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή. Στην Ανατολή επαναταυτιζόμαστε με τα πάντα, το μεγάλο πεδίο της ενότητας από όπου προερχόμαστε. Ταυτοποιούμαστε πάλι με την δημιουργική δύναμη.
Στην Ανατολή σταματάμε να ψάχνουμε γαι την αλήθεια γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι εμείς την δημιουργούμε. Είμαστε οι δημιουργοί της αλήθειας και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δημιουργίας.
Μαθαίνουμε να πραγματοποιούμε την πνευματική πτήση της ψυχής και να πλοηγούμαστε στον αόρατο κόσμο του πνεύματος.Έτσι θα μπορούμε να βοηθάμε ανθρώπους να πεθαίνουν συνειδητά και συμφιλιωμένοι με την ζωή που έζησαν ή δεν έζησαν πάνω στην γη.
Επίσης αποβάλουμε τα τελευταία εμπόδια που μας εμποδίζουν στο πεπρωμένο μας, αφηνόμαστε στην ατζέντα της ψυχής μας και την εκφράζουμε πλήρως στον υλικό κόσμο. Έτσι βοηθάμε να πραγματοποιηθεί η υπέρβαση πάνω στην γη. Η προσωπική μας ζωή μπαίνει πλέον στην υπηρεσία της συλλογικής ζωής καθώς έχουμε βιώσει την ολότητα και γνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίθηση. Αρχίζουμε να ζούμε ως ένας φύλακας της Γης, εκπληρώνοντας τον ρόλο μας στην μεγάλη αλλαγή.


Ξεκινάμε με τον Νότο όπου θα λάβετε:

-δύο τελετές φωτιάς
-τέσσερις τελετουργικές βραδιές
-έξι βαθιές μεταμορφωτικές ενεργειακά θεραπευτικές διαδικασίες πάνω στα βασικά θέματα της ζωής σας, οι οποίες θα σας απελευθερώσουν από το παρελθόν σας και τα μπλοκαρίσματα στην ζωή σας.
-την μύηση του θεραπευτή που θα αφυπνίσει τον θεραπευτή μέσα σας και θα ξεκινήσει την αυτοθεραπεία σας. Αυτή η μύηση θα ανοίξει τα τρία βασικά σας κέντρα, θα αφυπνίσει την θεραπευτική δύναμη στα χέρια σας και θα σας συνδέσει με την αρχαία γενεαλογία των Ίνκα
-την μύηση της προστασίας που θα υφάνει πέντε πραστατευτικές ζώνες δύναμης στην αύρα σας οι οποίες θα σας προστατεύουν και θα φιλτράρουν την βαριά ενέργεια, θα ταϊσουν τα τσάκρα σας και θα σας επαναφέρουν στην αυθεντική σας κατάσταση ύπαρξης, στην ενέργεια με την οποία γεννηθήκατε
-την μύηση της εναρμόνισης που θεραπεύει όλα τα τσάκρα, εγκαθιστώντας την ολοκληρωμένη και θεραπευμένη αρχετυπική ενέργεια. Λαμβάνετε τέσσερα ζώα δύναμης στα τέσσερα πρώτα τσάκρα και τρεις πνευματικούς οδηγούς για κάθε έναν από τους τρεις «κόσμους» της συνειδητότητας στα τρία άνω τσάκρα. Αυτή η μύηση θα ενισχύσει την εσωτερική σας θεραπεία και θα σας απελευθερώσει από το παρελθόν, δίνοντας σάς εσωτερική ισορροπία και αρμονία.
-την μύηση για το άνοιγμα του τρίτου ματιού η οποία ανοίγει την διαίσθηση σας, τις ψυχικές σας δυνατότητες και σας βοηθάει να βλέπετε τις ενέργειες και τις ιστορίες μέσα στις ενέργειες. Με αυτή την μύηση θα έχετε πρόσβαση σε μια κρυμμένη πραγματικότητα από όπου μπορείτε να φέρετε θεραπεία στον πυρήνα της ύπαρξης σας. Θα ενδυναμώσει τις πνευματικές σας ενοράσεις και την σοφία σας.
-έναν Ίνκα πνευματικό οδηγό ο οποίος θα σας βοηθάει στις θεραπευτικές σας διαδικασίες
-μια όμορφη τελετή όπου θα συνδέσουμε όλοι μαζί τις θεραπευτικές μας πέτρες και θα μοιραστούμε την δύναμη μας
-και πολλά ακόμη…