Εισαγωγή στην τεχνική «Illumination»

2014-06-15 13:21

Εισαγωγή στην τεχνική «Illumination»
Ξεμπλοκάρισμα και Εξισορρόπηση των τσάκρα με τον Σαμάνικο τρόπο

Πέμπτη 19 Ιουνίου ,18:00-22:00 ...
Θα μάθουμε το δρόμο του πολεμιστή, ο οποίος ξέρει να αντιμετωπίζει μόνος τα προβλήματά του σε αντίθεση με τον συνηθισμένο άνθρωπο που τα προβάλει προς τα έξω «χρησιμοποιώντας» το ρόλο του θύματος.
Ο πολεμιστής μετασχηματίζει ενεργειακά το πρόβλημά του, και ενσωματώνει τις καινούργιες πληροφορίες ανανεώνοντας το ενεργειακό του σώμα.
Κύρια θέματα
1. Έλεγχος του ενεργειακού επιπέδου των τσάκρα
2. Άνοιγμα των τσάκρα
3. Καθαρισμός των τσάκρα
4. Ενεργειακή επαναφόρτιση των τσάκρα
5. Επανενεργοποίηση των τσάκρα
6. Ενεργειακή αντιμετώπιση προβλημάτων με Σαμάνικες τεχνικές

• Το σεμινάριο περιέχει  χρήσιμες τεχνικές τις οποίες οι συμμετέχοντες θεραπευτές μπορούν να ενσωματώσουν στη θεραπευτική τους μεθοδολογία.
• Το παραπάνω αυτοτελες σεμινάριο αποτελεί  εισαγωγή ενός κύκλου εκπαίδευσης
στην Ενεργειακή Σαμανική Ιατρική.

Το φυσικό μας σώμα περιβάλλεται από το ενεργειακό σώμα που είναι υπεύθυνο όχι μόνο για την οργάνωσητου φυσικού σώματος, αλλά επίσης και για την«κατασκευή»της εξωτερικής πραγματικότητας. Μπορούμε να φανταστούμε το Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο σαν ένα αόρατο πλέγμα όπου βρίσκονται τα αποτυπώματα των καρμικών, προσωπικών και γενεαλογικών αναμνήσεων, τραυμάτων και πληγών. Αυτά τα αποτυπώματα μπορούν να ενεργοποιηθούν και να μας ωθήσουν προς συμπεριφορές, σχέσεις,  ατυχήματα και αρρώστιες που αναπαράγουν το αρχικό τραύμα. Η διαδικασία του  «illumination» είναι ένας Σαμανικός καθαρισμός των αρνητικών αποτυπωμάτων του Φωτεινού Ενεργειακού μας Πεδίου. Είναι μια αρχαία ενεργειακή τεχνική η οποία προέρχεται από τους Q'ero Σαμάνους του Περού, τους απογόνους των Ίνκας. Η αποκατάσταση του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους που:
•    Αισθάνονται ότι έχουν κολλήσει σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς το οποίο συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν.
•    Αγωνίζονται να θεραπευθούν από τις προβληματικές οικογενειακές «κληρονομιές» και χαρακτηριστικά.
•    Συνεχίζουν να τους στοιχειώνουν συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος και καμιά άλλη θεραπεία δεν τους έχει βοηθήσει ικανοποιητικά.
Σύμφωνα με την παράδοση των Ίνκας, τα αποτυπώματα φαίνονται ως νωθρή ενέργεια γύρω από τα τσάκρα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η βαριά συναισθηματική ενέργεια του αποτυπώματος «στραγγίζεται» μέσα από τα τσάκρα, και τότε το αποτύπωμα διαγράφεται με την βοήθεια τεχνικών εστιασμένης πρόθεσης και αναπνοής. Όταν το αποτύπωμα έχει διαγραφεί, δεν επηρεαζόμαστε πλέον από τις πληγές του παρελθόντος και των προγόνων μας. Αυτό δεν είναι εφικτό με διανοητική κατανόηση, αλλά με την άμεση επαφή με την ενέργεια. Όταν καταφέρουμε να καθαρίσουμε τα αποτυπώματα του ενεργειακού σώματος, τότε μπορούμε να βιώσουμε την ελευθερία.
Το Φωτεινό  Ενεργειακό Πεδίο
Το Φωτεινό μας Ενεργειακό Πεδίο περιέχει ένα αρχείο με το σύνολο των προσωπικών και προγονικών μας αναμνήσεων, από όλα τα τραύματα που δημιουργήθηκαν πολύ νωρίς στη ζωή μας, ακόμη και των επώδυνων πληγών από τις προηγούμενες ζωές μας. Αυτά τα αρχεία ή αποτυπώματα αποθηκεύονται με πλήρες χρώμα και ένταση συναισθημάτων. Τα αποτυπώματα είναι σαν αδρανή προγράμματα υπολογιστών που όταν ενεργοποιούνται μας ωθούν στις συμπεριφορές, τις σχέσεις, τα ατυχήματα και τις ασθένειες ως παρωδία του αρχικού τραυματισμού. Η προσωπική μας ιστορία πραγματικά επαναλαμβάνεται. Τα αποτυπώματα του σωματικού τραύματος αποθηκεύονται στο εξωτερικό στρώμα του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου. Τα συναισθηματικά αποτυπώματα αποθηκεύονται στο δεύτερο στρώμα, τα ψυχικά αποτυπώματα στο τρίτο, και τα πνευματικά στο τέταρτο και βαθύτερο στρώμα. Τα Αποτυπώματα στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο μας προδιαθέτουν να ακολουθήσουμε ορισμένες πορείες στη ζωή μας και ενορχηστρώνουν τα γεγονότα, τις εμπειρίες, και τους ανθρώπους που προσελκύουμε. Τα Αποτυπώματα μας ωθούν να δημιουργήσουμε εκ νέου επώδυνα δράματα και σπαρακτικές συναντήσεις, αλλά τελικά μας οδηγούν προς καταστάσεις όπου μπορούμε να επουλώσουμε τις αρχέγονες πληγές της ψυχής μας.
Το φωτεινό ενεργειακό Πεδίο περιέχει ένα πρότυπο για το πώς ζούμε, το πώς μεγαλώνουμε, το πώς θεραπευόμαστε και πώς μπορεί να πεθάνουμε. Όταν δεν υπάρχει αποτύπωμα για ασθένεια στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο, ανακάμπτουμε με τρομερή ταχύτητα. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα αποτυπώματα για ασθένειες μπορούν να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να πάρει εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανακτήσουμε την υγεία μας κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας. Κανείς από εμάς δεν θέλει να περάσει μήνες αναρρώνοντας όταν μπορεί να επανέλθει μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Όταν έχουμε διαγράψει το αρνητικό αποτύπωμα που προκάλεσε την έναρξη της ασθένειας, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να εξαλείψει γρήγορα τη νόσο.
Στο εξωτερικό στρώμα του Φωτεινού ενεργειακού πεδίου βρίσκεται η μεμβράνη ή «δέρμα» του φωτεινού σώματος. Αυτή η μεμβράνη λειτουργεί ως αμυντικό κουκούλι με τον ίδιο τρόπο που το δέρμα είναι η προστατευτική μεμβράνη του σώματος. Τα αποτυπώματα του σωματικού τραύματος και της νόσου είναι χαραγμένα επάνω σε αυτή τη μεμβράνη σαν σχέδια σε γυαλί.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
Τα Αποτυπώματα σχηματίζονται όταν τα αρνητικά συναισθήματα που συνοδεύουν το τραύμα δεν έχουν επουλωθεί. Τα Αποτυπώματα στο Φωτεινό Ενεργειακό μας Πεδίο μπορούν να προκαλέσουν παράξενα και φαινομενικά άσχετα γεγονότα στον εξωτερικό κόσμο. Μπορούν να μας κατευθύνουν σε ερωτικούς συντρόφους, που έχουν όλοι τα ίδια τοξικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Μπορούν να μας οδηγήσουν στα πιο παράξενα μέρη για να πέσουμε πάνω σε κάποιον που είμαστε προορισμένοι να συναντήσουμε. Μπορούν να μας προγραμματίσουν να είμαστε στο όχημα που χτυπήθηκε από αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή σε εκείνο που μόλις γλίτωσε το ατύχημα.
Ο θεραπευτής ενδιαφέρεται για την αποστράγγιση της τοξικής συναισθηματικής ενέργεια γύρω από ένα αποτύπωμα και στη συνέχεια, την διαγραφή του ίδιου του αποτυπώματος. Τα πρώτα στάδια εκπαίδευσης της Θεραπείας των Φωτεινών Σωμάτων αποτελείται από ένα βαθύ καθαρισμό ή «πλύσιμο» του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου. Ο μαθητής δεν ταυτίζεται με την προσωπική ιστορία του.
Αυτός είναι ο στόχος της θεραπείας μέσω της Διαδικασία της Φώτισης«illumination». Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω εντός των ιστοριών των πελατών σαν ψυχοθεραπευτής. Με ενδιαφέρει να βοηθήσω τους πελάτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι οι ιστορίες τους, ούτε ηθοποιοί σε ένα σενάριο γραμμένο από τη μητέρα ή τον πατέρα τους ή από την καλλιέργεια ή την εποχή που τυχαίνει να ζουν, αλλά αφηγητές. Για να το κάνω αυτό θα πρέπει να αποκτήσω πρόσβαση στο σχετικό αποτύπωμα του Φωτεινού Ενεργειακού τους Πεδίου.