Ταξίδι Θεραπείας

 

 

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Όλο και περισσότερες έρευνες τονίζουν πως οι σκέψεις μας συνδέονται με την κατάσταση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα συναισθήματα που δημιουργούν αυτές οι σκέψεις έχουν μετρήσιμο αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και, επομένως, στην υγεία μας.

Το ταξίδι είναι μια διαδικασία η οποία σας δίνει την πρόσβαση όχι μόνο στα συναισθήματα που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία σας, αλλά και στις αναμνήσεις που περιβάλλουν αυτά τα συναισθήματα. Με αυτό τον τρόπο, σας επιτρέπει να αναζητήσετε μέσα σας και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί ακόμα να έχετε μαζί σας από το παρελθόν. Μέρος αυτής περιλαμβάνει το να  συγχωρέσει κανείς εκείνους τους ανθρώπους, που σχετίζονται με τις αναμνήσεις , και συχνά την ανάγκη να συγχωρήσει τον εαυτό του. 

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, πώς μπορεί να με ωφελήσει;

Πολλοί από εμάς μπορεί να αισθάνονται ότι δεν ζουν τη ζωή τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ίσως  υποφέρουμε από άλυτα προβλήματα ζήλιας, ή  συνεχούς ενοχής για κάτι που κάναμε ή δεν κάναμε στο παρελθόν. Μερικές φορές μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τα συναισθήματά μας, για παράδειγμα ο θυμός , δεν είναι ανάλογα με τα επεισόδια που τα πυροδότησαν. Ίσως πλέον δεν μιλάμε  με ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας και κουβαλάμε  τα ανεπίλυτα συναισθήματα μέσα μας. Ή μπορεί  να βρούμε παρηγοριά στην άνεση του φαγητού ,χωρίς να είμαστε σίγουροι για το πώς να βγούμε από  αυτόν τον κύκλο. Ίσως να έχετε κατάθλιψη και να είστε ανίκανοι να συνδέεστε με τους γύρω σας  ή να διαπιστώνετε  ότι το στρες φαίνεται να είναι παρόν στη ζωή σας, όταν η ίδια η ζωή μπορεί να μην είναι.

Ίσως να υποφέρετε από σωματικά συμπτώματα που η συμβατική θεραπεία δεν είναι σε θέση να βρει τη ρίζα τους ή να ξαναβιώνετε ασθένειες που για κάποιο λόγο απλά δεν θέλουν να απομακρυνθούν. Αυτό θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε , από πόνο στην πλάτη , ημικρανίες και κούραση, η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη. 

Αν θέλετε να ζήσετε μια ζωή απαλλαγμένη από το παρελθόν, τότε το ταξίδι της ίασης είναι για σας.


Πώς λειτουργεί η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΞΙΔΙ

Η διαδικασία του ταξιδιού λειτουργεί ,καθώς σας επιτρέπει την πρόσβαση σε εργαλεία μέσα σας ,με τα οποία μπορείτε  να ελευθερώσετε  παλιές μνήμες που μέχρι τώρα μπορεί να σας κρατάνε πίσω. Είναι μια μορφή καθοδηγούμενου οραματισμού  και σε όλη τη διαδικασία έχετε απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει. 

Κάθε διαδικασία λειτουργεί σε ένα θέμα και βοηθά τον πελάτη να πάρει πραγματική ανακούφιση από το ζήτημα αυτό. Το θέμα μπορεί κυριολεκτικά να είναι οτιδήποτε, από  αλλεργίες, εθισμούς, κακή διάθεση, θυμό, καθώς και  φυσικά συμπτώματα ή οτιδήποτε χρειάζεται να αποκαλυφθεί.  

Μερικοί άνθρωποι έχουν παρομοιάσει μια συνεδρία με το  "Ταξίδι Θεραπείας " με  μήνες συνεδριών συμβουλευτικής.

Τι μπορώ να περιμένω σε μια διαδικασία;

Η ίδια η διαδικασία διεξάγεται πάντα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Ένας ασφαλής χώρος δημιουργείται επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε όλα όσα πρέπει να ειπωθούν. Ό,τι συζητείται είναι φυσικά απολύτως εμπιστευτικό. 

Η διάρκεια της διαδικασίας  ποικίλλει ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε.

Τέλος

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άμεσα - ενίοτε 1 συνεδρία είναι αρκετή.

Είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να «μιλήσουν» για τα προβλήματά τους.

Αυτό σας βοηθά να βοηθήσετε τον εαυτό σας.