Το Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο

 

 

 

Το Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο

 

Όλοι κατέχουμε ένα Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο που περιβάλλει το φυσικό σώμα μας και ενημερώνει το σώμα μας με τον ίδιο τρόπο που τα ενεργειακά πεδία ενός μαγνήτη οργανώνουν σιδερένια ρινίσματα σε ένα κομμάτι γυαλί. Το Φωτεινό μας Ενεργειακό Πεδίο υπάρχει πριν από την αρχή του χρόνου. Ήταν ένα με το άκτιστο φως της Δημιουργίας, και θα αντέξει ως την αιωνιότητα. κατοικεί εκτός χρόνου, αλλά εκδηλώνεται στο χρόνο μέσω της δημιουργίας φυσικών οργανισμών σε κάθε κύκλο ζωής.

Φανταστείτε ότι σας περικλείει μια διαφανής, πολύχρωμη σφαίρα που πάλλεται σε τόνους του μπλε, πράσινου, μοβ, και του κίτρινου, που σας τυλίγει μέχρι το πλάτος των απλωμένων χεριών σας. Ακριβώς πάνω από το δέρμα σας, ροές χρυσού φωτός λάμπουν και ρέουν μέσω των μεσημβρινών βελονισμού. Μεταξύ του δέρματός σας και τη μεμβράνη του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου στροβιλιζόμενες περίλαμπρες ροές συγχωνεύονται σε δίνες φωτός. Η αποθήκη της ζωτικής δύναμης είναι μια θάλασσα ενέργειας ζωής, απαραίτητη για την υγεία μας, όπως το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος. Αυτές είναι οι ενέργειες του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου, το πιο αγνό και πιο πολύτιμο καύσιμο για τη ζωή. Όταν τα ζωτικά αποθέματα του Φωτεινό Ενεργειακού Πεδίου απεμπλουτίζονται λόγω ασθενείας, των περιβαλλοντικών ρύπων, ή άγχους, υποφέρουμε από παθήσεις. Μπορούμε να διασφαλίσουμε την υγεία και τη ζωτικότητα μας και να επεκτείνουμε τα ενεργή και υγιή χρόνια μας ανεφοδιάζοντας αυτό το βασικό καύσιμο.

Οι Ινδιάνοι και Θιβετιανοί σοφοί που τεκμηρίωσαν την ύπαρξη του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου πριν από χιλιάδες χρόνια, το περιέγραψαν ως μια αύρα ή φωτοστέφανο γύρω από το φυσικό σώμα. Στην αρχή φαινόταν περίεργο να βρούμε την ίδια έννοια ενός ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου ανάμεσα στους σαμάνους της ζούγκλας και τους σαμάνους των βουνών της αμερικανικής ηπείρου. Μόλις όμως συνέλαβα την οικουμενικότητα του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, κατάλαβα ότι κάθε πολιτισμός πρέπει να το έχει ανακαλύψει. Στην Ανατολή, υπάρχουν mandalas που απεικονίζουν τον Βούδα περιβάλλεται από μπλε και χρυσό ζώνες της φωτιάς. Στη Δύση, ο Χριστός και οι Απόστολοι εμφανίζονται με φωτοστέφανα γύρω τους. Στην μυστικιστική λογοτεχνία, ο Απόστολος Θωμάς περικλείεται με την ίδια λάμψη με τον Χριστό.

Κάθε μορφή ζωής στη Γη αποτελείται από φως. Τα φυτά απορροφούν το φως απευθείας από τον ήλιο και το μετατρέπουν σε ζωή, και τα ζώα που τρώνε τα φυτά που τρέφονται με φως, έτσι ώστε το φως να είναι η βασική δομική μονάδα της ζωής. Είμαστε φως δεσμευμένο σε ζωντανή ύλη. Κάθε μορφή ζωής γύρω μας είναι κατασκευασμένη από φως, δεσμευμένο και συσκευασμένο σε διάφορες μορφές και δονήσεις. Οι φυσικοί που μελετούν υποατομικά σωματίδια γνωρίζουν ότι εάν κοιτάξεις αρκετά βαθιά στην καρδιά του θέματος, θα δείτε ότι ολόκληρο το σύμπαν αποτελείται από τις δονήσεις και το φως.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι αφηγήσεις του φωτός γύρω από τον Βούδα ή τον Χριστό είναι απλώς μύθοι και θρύλοι. Ούτε μπορούμε να αποδώσουμε τη λάμψη αυτών των ατόμων σε κάποιο παράξενο είδος βιολογικής ακτινοβολίας που παράγεται από το σώμα, σαν να μιλάμε για κάποιο είδος πυγολαμπίδας. Λέγεται πως μια εκτυφλωτική λάμψη εμφανίστηκε πάνω από τον Χριστό όταν βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό. Όταν πιστεύουμε ότι ο Χριστός μπορεί να έλαμψε με το φως της αγάπης Του, αλλά ότι εμείς σίγουρα δεν μπορούμε, αναιρούμε τη διδασκαλία του Χριστού όταν είπε, "εσείς θα κάνετε ακόμη και μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που έχω κάνει." Θεωρούμε συνήθως ότι οι αναφορές στο φως είναι αλληγορικές. Επιδιώκουμε τη φώτιση σαν ένα είδος ανώτερης αντίληψης. Οι έρευνες μου με έχουν πείσει ότι οι αρχαίες αναφορές στο φως είναι γεγονός, ότι μπορεί να εξακριβωθεί μέσα από την εμπειρία. Οπότε, όταν κατανοούμε τη φωτεινή μας φύση, μπορούμε να αποφύγουμε τις παγίδες του υλικού κόσμου και βιώσουμε την αιωνιότητα.