ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Soul Retrieval

Επανασύνδεση με την Ψυχή/Αποσχισμένο Εαυτό

Μια αρχαία θεραπευτική μέθοδο που οι σαμόνοι χρησιμοποιούσαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια

Σεμινάριο

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ
10.00 - 15.00

Το σεμινάριο απευθύνεται

τόσο σε αρχάριους όσο και
σε πιο έμπειρους.

 

 Υπάρχει κάποια αόρατη δύναμη που συνεχώς σαμποτάρει τη ζωή σας, τις σχέσεις σας, την καριέρα σας ή την υγεία σας;

-      Μήπως κάτι λείπει απ' τη ζωή σας και προσπαθείτε να το γεμίσετε με φαγητό, κομπλιμέντα, διακρίσεις, ναρκωτικά, αλκοόλ, σεξ ή αγορές;

-      Μήπως αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα βαθύτερο πεπρωμένο που σας περιμένει αλλά δεν μπορείτε να το φθάσετε;

-      Υπάρχουν ακόμα μέσα σας τραύματα από την παιδική ηλικία, ή τραύματα από προηγούμενες ζωές που χρειάζονται θεραπεία;

-      Μήπως ανυπομονείτε να γίνετε επιδέξιοι σαμάνοι και να μάθετε να θεραπεύετε τους άλλους;

-      Ίσως πάλι να είστε απλώς περίεργοι για το τι μπορεί να κρύβεται στο υποσυνείδητό σας.

Σε αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο θα απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω θέματα, θα επεκτείνουμε την αντίληψη της πραγματικότητας, και θα αφήσουμε το άγνωστο να γίνει γνωστό.

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή / Αποσχισμένο Εαυτό (Soul Retrieval)

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή / Αποσχισμένο Εαυτό (Soul Retrieval) είναι η επιτομή του σαμανισμού. Για πάνω από 40.000 χρόνια, οι σαμάνοι θεραπευτές σε όλο τον κόσμο - από τη Σιβηρία ως την Αφρική και από την Ευρώπη ως τη Νότια Αμερική, όποτε παρουσιαζόταν η ανάγκη για σωματική, συναισθηματική, διανοητική ή πνευματική θεραπεία, ταξίδευαν ανάμεσα στη συνήθη πραγματικότητα και σε μη συνήθεις κόσμους για να βοηθήσουν τους «ασθενείς» ή όλη την κοινότητά τους για την αποκατάσταση της ισορροπίας. Οι τεχνικές του ταξιδιού διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά στους περισσότερους πολιτισμούς οι σαμάνοι χρησιμοποιούν τον ήχο των κρουστών οργάνων, όπως τα τύμπανα και τα σείστρα, για να υπεισέλθουν στην αλλαγμένη κατάσταση μέσω της οποίας έχουν πρόσβαση στις θεραπευτικές τους ικανότητες.

Η «απώλεια της ψυχής» είναι ένας σαμανικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράφει μια ανισορροπία που προκαλείται από την απώλεια ή αποσύνδεση κάποιου κομματιού της ζωτικής μας ουσίας. Είναι μια πνευματική αρρώστια που προκαλείται από τραύμα και μπορεί να εξελιχθεί σε συναισθηματική ή σωματική αρρώστια. Στην κοινωνία μας αυτό το τραύμα και η συναισθηματική απόσχιση μπορεί να προκληθεί από: Συναισθηματική ή σωματική κακοποίηση, βιασμό, επίθεση, διαζύγιο, χωρισμό, απώλεια αγαπημένου προσώπου, ατύχημα, αρρώστια, κτλ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μια φυσική αντίδραση είναι να αποσυνδεθούμε από το σώμα μας για να αντέξουμε τον πόνο. Όμως μερικές φορές αυτά τα αποσχισμένα κομμάτια της ψυχής μας δεν επιστρέφουν, και χωρίς την πληρότητα όλου μας του Είναι η πορεία μας στον κόσμο γίνεται επώδυνη και δύσκολη.

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή είναι μια αρχαία μορφή θεραπείας, κατά την οποία ο Σαμάνος εντοπίζει την χαμένη ζωτική ουσία (ή τα αποσχισμένα κομμάτια) του και τα ενσωματώνει για να επαναφέρει την ισορροπία. Η επανασύνδεση με την ψυχή επιστρέφει πίσω τα δώρα και την προσωπική δύναμη τα οποία περιέχονται στα αποσχισμένα κομμάτια.

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή μας οδηγεί σε ένα ταξίδι πίσω στον Βασικό Εαυτό, στη ζωτική μας ουσία. Αφού πρώτα επανακτήσετε τα δικά σας αποσχισμένα κομμάτια. Θα αναγνωρίσετε και θα ξανα-γράψετε τα «συμβόλαια της ψυχής» που έχετε υπογράψει, ορισμένες φορές πριν καν ακόμα γεννηθείτε, τα οποία σας εμποδίζουν να ζειτε ευτυχισμένα. Η Επανασύνδεση με την Ψυχή μπορεί να καταφέρει μέσα σε λίγες συνεδρίες κάτι που μπορεί να πάρει χρόνια ψυχοθεραπείας.

Η ανάκτηση ψυχής είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν οι σαμάνοι εδώ και χιλιάδες χρόνια, για να θεραπεύσουν βαθιά συναισθηματικά τραύματα. Είναι μια ενεργειακή τεχνική όχι ψυχολογική ή ιατρική. Είναι ενεργειακή και μυθική. Που μας βοηθά να θεραπεύσουμε τμήματα ή κομμάτια του εαυτού μας, τα οποία έχουν χαθεί, σαν αποτέλεσμα από τον πόνο ή το τραύμα. Η ψυχή είναι αυτό το τμήμα του εαυτού μας που είναι άπειρο και αιώνιο, και περιέχει το κβάντα ενέργειας από τη ζωτική πηγή δύναμης, από την οποία έχουμε γεννηθεί. Όταν συμβαίνει απώλεια ψυχής χάνουμε μέρος της ουσίας μας, μέρος του εαυτού μας και βγαίνουμε από το πεπρωμένο μας.

Κάνοντας την ανάκτηση ψυχής, επαναφέρουμε αυτό το κβάντα ενέργειας πίσω στο κέντρο του εαυτού μας, που χάσαμε κατά το τραύμα. Δεν έχει τόση σημασία τι ακριβώς συνέβη και δημιουργήθηκε το τραύμα ,αλλά το πως θυμόμαστε εμείς αυτό το γεγονός.

Η ανάκτηση ψυχής έγκειται σε μια ενεργειακή παρέμβαση που φέρνει πίσω μια ουσιώδη ενέργεια, όχι να φέρνει πίσω μια ιστορία. Η ιστορία δεν είναι σημαντική, στην πραγματικότητα ο σαμάνος θα πει στον πελάτη να απαλλαγεί από την ιστορία , να την κατανοήσει και μετά να φτιάξει μια καινούργια ιστορία για τον εαυτό του, που τον ενδυναμώνει όπου δεν είναι πια η ιστορία του θύματος. Στην δύση οι θεραπευτικές προσεγγίσεις βασίζονται στην εξερεύνηση της ιστορίας του πελάτη, στο να εντοπίσουν τα γεγονότα που παρεκτρέψανε τη ζωή του πελάτη. Για τους σαμάνους η εξερεύνηση ιστορίας είναι σημαντική μέχρι ένα βαθμό, στο να την κατανοήσουμε  και μετά να την αφήσουμε. Γιατί οι σαμάνικες παρεμβάσεις συμβαίνουν ενεργειακά και όχι στο επίπεδο της ιστορίας, αλλά στο επίπεδο της ενέργειας. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κατανοήσουμε τα τέσσερα επίπεδα με τα οποία δουλεύουν οι σαμάνοι. Και θα σας το περιγράψω τώρα. Το πρώτο είναι το φυσικό επίπεδο, το επίπεδο του σώματος, των πραγμάτων και των αντικειμένων. Και είναι ωφέλιμο να τα φανταστείτε αυτά, όπως οι ρωσικές κούκλες, οι οποίες υπάρχουν η μια μέσα στην άλλη και μας πληροφορούν ότι το φυσικό επίπεδο είναι το επίπεδο του μυαλού και είναι η περιοχή όπου κατοικεί η ψυχή και όλα αυτά τα επίπεδα μαζί είναι η περιοχή του πνεύματος. Το καθένα απ' αυτά τα επίπεδα έχει τη δική του γλώσσα. Η γλώσσα του σώματος είναι βιοχημική, είναι φυσική. Η γλώσσα του μυαλού είναι λέξεις, οι ιστορίες μας. Η γλώσσα της ψυχής είναι οι εικόνες. Και η γλώσσα του πνεύματος είναι η ενέργεια. Θέλουμε να δουλεύουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή και στο επίπεδο του πνεύματος του οποίου η γλώσσα είναι καθαρά ενεργειακή. Όταν δουλεύουμε στο επίπεδο της ιστορίας δουλεύουμε στο επίπεδο του μυαλού και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε το σενάριο παρά μόνο μπορούμε να το αλλάξουμε ξανά γράφοντας το από ένα υψηλότερο επίπεδο, που είναι το επίπεδο της ψυχής. Έτσι το να καταλάβουμε απλά τι μας συνέβη δεν είναι μεταμορφωτικό. Για να πετύχουμε την μεταμόρφωση πρέπει να επιβιβαστούμε σε ένα καινούργιο μυθικό ταξίδι, ένα ιερό ταξίδι το οποίο μπορεί να συμβεί από το επίπεδο της ψυχής, με τη γλώσσα των εικόνων. Ο σαμάνος όμως λειτουργεί κατά την ανάκτηση της ψυχής από το επίπεδο του πνεύματος, ανακτώντας κβάντα ενέργειας, τα ουσιώδη για τον εαυτό μας, τα οποία θα πληροφορήσουν την ψυχή. Η ψυχή θα πληροφορήσει το μυαλό και το μυαλό με τη σειρά του το σώμα. 

 

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή / Αποσχισμένο Εαυτό γίνεται με πολλούς τρόπους. Σ' αυτό το σεμινάριο θα διδαχθείτε τον παραδοσιακό τρόπο τωνΊνκας.

 

Θέματα του Σεμιναρίου

Η εκτέλεση μιας καλής Επανασύνδεσης με την Ψυχή / Αποσχισμένο Εαυτό είναι μια θεραπευτική τέχνη και σ' αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο θα μάθετε τα πρώτα βήματα στο να γίνετε ένας «καλλιτέχνης» της ίασης.

Πιο συγκεκριμένα θα διδαχθείτε:

❖  πώς να περιέλθετε σε κατάσταση τύπου «trance»,

❖   πώς να δουλεύετε με τον φύλακα του Uchupacha , του κάτω κόσμου,

❖   πώς να έχετε πρόσβαση και να πλοηγείστε στον κάτω κόσμο μέσω σαμανικού ταξιδιού και με τη βοήθεια του χάρτη των τεσσάρων καμαρών της ψυχής.

❖   τι προκάλεσε το διχασμό της ψυχής σας και οδήγησε τα αποσχισμένα κομμάτια από ανασφάλεια να κρυφτούν μέσα στα τρίσβαθα του είναι σας.

❖   πώς να επαναδιαπραγματευθείτε το συμβόλαιο της ψυχής σας, τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τους όρκους σας, τα οποία σας κρατούν πίσω, σαμποτάρουν τη ζωή σας και σας εκτροχιάζουν από το πεπρωμένο σας.

Θεραπευτικά και Εκπαιδευτικά αποτελέσματα του Σεμιναρίου

Στο τέλος του σεμιναρίου:

■   Θα βρείτε τη χαμένη ενέργεια, το χαμένο κομμάτι της ψυχής σας το οποίο νοσταλγείτε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα επανεγκατασταθεί στα τσάκρα σας, και επιτρέποντας τη θεϊκή σας φύση ν' ανθίσει ξανά, θα σας βάλει πίσω στο δρόμο προς τη εκπλήρωση του πεπρωμένου σας.

■   Θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες ποιότητες με τις οποίες χάσατε επαφή καθώς οι ζωτικές δυνάμεις σας καταβυθίστηκαν στα βαθιά νερά του Uchupacha. Αυτές οι δυνάμεις θα αναζωπυρωθούν στο ενεργειακό σας σύστημα και θα αλλάξουν τη ζωή σας οδηγώντας σας προς τον φυσικό εαυτό σας, επανακτώντας την αρχική σας δύναμη.

■   Ένας μεγάλος φίλος με τη μορφή ενός Ζώου Δύναμης θα σας εμφανιστεί και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε πάλι αυτή την αρχική φυσική δύναμη, αποκτώντας έτσι και έναν οδηγό για όλη σας τη ζωή.

Πριν φύγετε από το σεμινάριο, θα σας δοθεί «δουλειά για το σπίτι», έτσι ώστε η διαδικασία της ίασης να συνεχιστεί -μπορεί ακόμα και για χρόνια.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

·         Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την πρακτική χρήση και να έχουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ενεργειακής και σαμανικής διδασκαλίας στην καθημερινή τους ζωή.

·         Πιο συγκεκριμένα σε άτομα που εργάζονται με την ενέργεια και θεραπευτές διαφόρων κλάδων, όπως Reiki, Pranic Healing, Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Ψυχοθεραπευτές, κα.

·         Επίσης σε άτομα που έχουν παρακολουθήσει το Munay Ki, τον Θεραπευτικό Τροχό και άλλες Σαμάνικες διδασκαλίες και θέλουν να ανανεώσουν ή να εμβαθύνουν την κατανόηση και την πρακτική τους.

 

Πληροφορίες - Εγγραφές


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΤΗΛ.6944851771

 

Επικοινωνία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: