ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 

 

 

Ο Γεράσιμος Βλάχος αποφοίτησε από παιδαγωγικό Ρόδου, είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ενεργειακός θεραπευτής. Παρακολούθησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην A.F.STUDIES, παράρτημα της Γερμανικής Σχολής Aerobic and Fitness και κατέχει τους τίτλους Aerobic and Fitness Instructor,personal training και pilates Instructor. Συνέχισε με  την εκπαίδευση επαγγελματικής κατάρτισης(foundation) στη Gestalt συμβουλευτική με τον Morgan Goudlander (University of San Francisco, USA). Ολοκλήρωσε  προγράμματα σπουδών στον καθοδηγούμενο διαλογισμό για την αντιμετώπιση και διαχείριση του άγχους.  Όπως επίσης και τεχνικές χρήσης αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου εγκεφάλου, με σκοπό να χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο μέρος του νου μας και με πιο αποτελεσματικό τρόπο  (the Silva method). 

Επίσης συμμετείχε σε προγράμματα E.F.T.(τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης),Quantum matrix energetic(θεραπεία κβαντικού πεδίου)  και « Το Ταξίδι Ίασης» ( θεραπευτική εργασία Μεταμόρφωσης που αφυπνίζει και απελευθερώνει το άπειρο  ανθρώπινο δυναμικό ) .

Το θεραπευτικό ταξίδι σύνδεσης σώματος- νου- πνεύματος συνεχίζεται εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο μέσα από την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα ενεργειακής σαμανικής ιατρικής «  θεραπεύοντας το φωτεινό σώμα »  θεραπευτικός τροχός) κατά Alberto  villoldo . Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της Θεραπείας του Φωτεινού Σώματος, με δασκάλους τους Mia brumer,  Thomas Zettestrom , Roel Fredrix και Jane Rigby, μαθητές του Alberto Villoldo   και έχει παρακολουθήσει προχωρημένα σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας .Όπως επίσης και μέσα από το πρόγραμμα ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΝΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ με εισηγήτρια την Elizabeth
Jenkins από το WIRAQOCHA FOUNDATION και τα τρία μονοπάτια της παράδοσης των ΙΝΚΑΣ με τους Don Juan Nunez Del Prado και Ivan Del Prado.

Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Μαζί με τον Θεραπευτικό Τροχό διδάσκει και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας, όπως πτυχές της Salka ενέργειας και  την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Ο αυθορμητισμός  και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους. Φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την όλοτητα.

 

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ- Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης